Türkçe
▷ Academic Hospital Altunizade | Saç Ekimi Fiyatları 2022
Saç Ekimi Friday 21st of October 2022

İstanbul Academic Hospital saç ekimi, Academic Hospital Üsküdar

Academic Hospital güçlü, profesyonel, değişmeyen ve fark yaratan kadrosu ile diğer hastanelerden ayrılmaktadır. Academic Hospital dünya standartlarında sağlık hizmeti vermekte, uzman kadrosu ve modern alt yapısı ile hastalara tedavi olanakları sunmaktadır. Academic Hospital İstanbul kaliteli, özenli ve en önemlisi etik değerlerden taviz vermeden sağlık hizmeti sunmaktadır.

Akademik Hospital saç ekim merkezi hasta odaklı hizmet anlayışı ile İstanbul´da hizmet vermektedir. Akademik Hospital'da hasta ve yakınları ile çalışanların konforu için her ayrıntıya dikkat edilmiştir.

En üst düzeyde bilimsel ve kaliteli hizmet sunan bir kurum olarak, hasta ve yakınlarının sağlığı için planlı ve sistematik faaliyetler yürütmektedir. İstanbul’un en iyi hastanelerinden biri olan Akademik Hospital; teknolojik cihazları, uzman kadrosu ve üst düzey sağlık hizmeti anlayışıyla hastalarına en iyi şekilde hizmet etmektedir. Hasta odaklı hizmet anlayışına sahip olması yönüyle kaliteli bir Akademik Hospital saç ekimi deneyimi sunmaktadır.

Akademik Hospital hastaların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilmiştir. Hasta ve yakınlarının hastanede kalış süreçlerini konforlu şekilde geçirmeleri için her detay düşünülmüştür. Akademik Hospital modern hastane olarak daima hizmet sunmaktadır. Academic Hospital'da hijyene üst düzey önem verilmektedir. Academic Hospital saç ekim merkezi hastaların görüş ve isteklerini önemseyen, memnuniyet odaklı hizmet anlayışı ile her zaman üst düzey hizmet sunmaktadır.

Academic Hospital Saç Ekimi Merkezi

Academic Hospital saç ekimi merkezi, yüksek kaliteli hizmetiyle benzerlerinden ayrılıp kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Academic Hospital saç ekimi merkezi hasta güvenliğini en üst seviyede sağlamak için hareket etmektedir.

Saç ekimi operasyonlarında Academic Hospital İstanbul Vita saç ekim merkezi önemli merkezler arasına girmiştir. Bu siteden form doldurarak Academic Hospital saç ekimi merkezi uzman ekibinden bilgi alabilirsiniz.

Academic Hospital saç ekimi merkezi hastaların gönül rahatlığı ile kendilerini emanet edecekleri, alanında lider, öncü ve değerli bir hastanedir. Uzman bir kadroya sahip olan Academic Hospital saç ekimi merkezi en son teknoloji ve en iyi kalite ile hasta memnuniyetini her geçen gün daha ileri bir noktaya taşımaktadır. Academic Hospital saç ekimi merkezi güvenilen marka olmayı hedeflemiş ve her zaman hastalarının yanında olmaktadır.

Academic Hospital Saç Ekimi Merkezi

İstanbul Vita saç ekim merkezi 15 yıllık tecrübe ve uzman kadrosu ile saç operasyonlarında 2021 yılının en iyi saç ekim merkezi seçilerek büyük bir başarı kazanmıştır. 2021 yılında en iyi saç ekim merkezi seçilerek aldığı birçok ödül ile başarısını kanıtlamıştır. Saç ekimi ve plastik cerrahi konusunda başarısını uluslararası alana taşıyan İstanbul Vita, 15 yıldır binlerce hastaya en güncel teknolojilerle saç tedavisi hizmeti vermektedir. Saç ekimi ve plastik cerrahi konusunda başarısını uluslararası alana taşıyan İstanbul Vita, saç ekimi ve plastik cerrahi kategorisinde hem yurt içinde hem de yurt dışında birçok kez ödül kazanmıştır

Academic Hospital saç ekimi merkezi kişiye özel tedavi programı sunmaktadır. Planlanan saç ekimi operasyonun öncesinde ve sonrasında her aşama için kişiler bilgilendirilir. Academic Hospital İstanbulVita saç ekim merkezinde kişiye özel tedavi yöntemi ile güvenilir hizmet alabilirsiniz.

Academic Hospital İstanbulVita saç ekimi merkezi Avrupa ülkelerinden gelen birçok hastaya saç ekimi işlemi uygulanmış ve bu tedavilerden elde edilen başarılı sonuçlar neticesinde her geçen yıl, talep artarak devam etmiştir. Bu sayede Academic Hospital saç ekimi merkezi Türkiye'de yüksek kalite standartlarında saç ekimi hizmeti sunan en iyi kliniklerden birine dönüşmüştür. Uzman doktor ve ekibi ile sağlık hizmetini uluslararası kalite standartlarında sunmak ve sağlık sektöründeki saygınlığımızı sürdürmektir.

Academic Hospital saç ekimi merkezi

Saç ekimi operasyonunu yöneten uzman doktor kritik bir öneme sahiptir. Başarılı saç ekimi için deneyim ve bilgi birikiminin önemi büyüktür. Saç ekimi işleminden sonra pişman olmamak için en iyi saç ekim merkezini seçmeniz gerekmektedir. Academic Hospital saç ekimi merkezinde saç ekimi operasyonları; Academic Hospital doktorları Dr. Özge Miray Gültekin, Dr. Mustafa Ayhan Balcı ve uzman ekibiyle gerçekleştirilir.

Saç Ekimi İşlemi Nedir?

Kişiler birçok nedenden dolayı saç dökülmesi problemi yaşamaktadır. Saç dökülmesi probleminin sebebini tespit edebilmek için kişinin muayene edilmesi gerekmektedir. Saç ekimi saç dökülmesine kesin çözüm olarak sunulan bir tedavi yöntemidir. Türkiye’nin en popüler saç ekim merkezlerinden biri olan İstanbul Vita saç ekim merkezi, çok tercih edilen saç ekimi merkezleri arasındadır.

Saç ekimi işleminde kişilerin ihtiyaçlarına göre, tedavi yöntemleri ve kapsamı değişkenlik göstermektedir. Saç ekimi operasyonu ense üstündeki saç köklerinin seyreklik oluşan yerlere nakil edilmesi şeklinde gerçekleşir.

Academic Hospital saç ekimi merkezinde en modern ve en yaygın olan FUE saç ekimi, Safir FUE (Safir Perkutan) ve DHI saç ekimi yöntemleri uygulanmaktadır.

İstanbul'da En İyi Saç Ekim Merkezi Nasıl Seçilir? – Saç Ekimi İstanbul

Son dönemlerde saç ekimi için dünyanın pek çok ülkesinden Türkiye tercih edilmektedir. İstanbul şehrinin sunduğu kültürel, tarihi ve sosyal imkanlar da önemli bir rol oynamaktadır.

Saç ekimi operasyonun doğal bir görünüm ile sonuçlanması için modern teknikler ve kaliteli ekipmanların bir arada kullanılması gerekmektedir. İstanbul’un her geçen gün daha çok tercih edilmesine sebep İstanbul’da saç ekim merkezlerinin teknik donanım ve modern altyapıya sahip olmasıdır. Yüksek başarı oranı ve uygun maliyet İstanbul’u saç ekimi konusunda ön plana çıkarmaktadır. Sağlıklı saçlara sahip olmak için saç ekimi operasyonu geçireceğiniz hastane seçiminde özenli davranmalısınız.

İstanbul’da saç ekim merkezi seçerken şu konulara dikkat etmelisiniz:

  • Klinik ile irtibata geçmeden kesin kararınızı vermeyin.
  • Saç ekim merkezinin daha önce gerçekleştirdiği operasyonları inceleyin.
  • Kişiye özel medikal ekipman kullanan merkezi tercih edin ve kullanılan medikal ekipmanların kalitesi ile ilgili bilgi alın.
  • Saç ekimi operasyonunun uzman ekip tarafından ve ameliyathane ortamında gerçekleşeceğinden emin olun.

Saç ekimi merkezi seçerken ameliyat öncesi ve sonrası size sağlanan destek dikkat etmeniz gereken konudur.

Academic Hospital İstanbulVita saç ekimi merkezi uzman doktor ve tüm süreç boyunca sizinle ilgilenen personeli hasta odaklı hizmet anlayışı ile farkını ortaya koymuştur. En gelişmiş teknolojimizle ve alanında uzman doktorlarımızla Academic Hospital saç ekimi için kliniklerimize davet ediyoruz.

Academic Hospital Doktorları

Dr. Özge Miray Gültekin

Dr. Özge Miray Gültekin, tıp alanındaki güncel gelişmeleri takip eden ve en iyi saç ekimi tekniği olan Safir Perkütan ile operasyon gerçekleştiren doktorlar arasında önde gelen isimlerden biridir. 6 yıllık tecrübesi ile uzun yıllardır sektörde saç ekimi yapmaktadır. Özge Miray Gültekin, 2013 yılında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olarak eğitimini tamamlamıştır. Saç ekimi alanında Avrupa ve Dünya'da birçok uluslararası eğitim ve kursa katılmıştır. Dr. Özge Miray Gültekin yılların tecrübesi sayesinde saç ekimi sonrası hastaya uygun tedaviyi uygulayarak insanların doğal ve yoğun bir sonuca ulaşmasına yardımcı olur.

Dr. Özge Miray Gültekin Linkedin Hesabı

Dr. Mustafa Ayhan Balcı

Türkiye'de saç ekimi işlemleriyle adından söz ettiren bir diğer İstanbul Vita doktoru olan Dr. Mustafa Ayhan Balcı, başarılı saç ekimi operasyonları yapmaktadır. Academic Hospital doktorlarından Mustafa Ayhan Balcı, 2015 yılında Kocaeli Üniversitesi tıp fakültesinden mezun olmuştur. ABD, Almanya, Fransa ve sektörün öncüsü olan diğer ülkelerde birçok konferansa katılmıştır. Saç ekiminde doğal görünüme önem veren doktorumuz, saç ekimi operasyonlarını titizlikle gerçekleştirerek başarılı sonuçlara ulaşmaktadır.

Dr. Mustafa Ayhan Balcı Linkedin Hesabı

Academic Hospital Odaları

Academic Hospital, hastalara 2 tür oda sunmaktadır:

Academic Hospital Odaları

Suit Oda

Süit odalarda hasta odasının yanı sıra, hasta yakınlarının dinlenebileceği bekleme odası bulunmaktadır. Odada minibar, televizyon, kablosuz internet, gazete servisine kadar birçok hizmet sunulmaktadır.

Standart Oda

Academic Hospital’da aynı zamanda hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış standart odalar da bulunmaktadır. Standart odalarda süit odalarda olduğu gibi televizyon, kablosuz internet ve gazete servisi gibi birçok hizmetler de yer alır.

Academic Hospital'da Sunulan Hizmetler

Academic Hospital Istanbul'da otopark (vale hizmeti bulunuyor) ve kafeterya bulunur. Academic Hospital Ataşehir hastaların talebi doğrultusunda özel hizmetler de sunulmaktadır.

Academic Hospital Saç Ekimi Fiyatı

Saç ekimi fiyatları kişiden kişiye, donör bölgenin yoğunluğuna, uygulanacak yönteme bağlı olarak değişkenlik gösterir. Academic Hospital İstanbul Vita saç ekimi fiyatını öğrenmek için form sayfamızdan ad ve telefon bilgilerinizi doldurup, İstanbul Vita saç ekim merkezi uzman ekibinden bilgi alabilirsiniz.