Türkçe
▷ Saç ekimi fiyatları 2022 | 5000 greft saç ekimi fiyatı
Saç Ekimi Thursday 31st of March 2022

Saç ektirme fiyatları ne kadar? İstanbul saç ekimi fiyatları 2022

Saç ekimi tedavisi, çok daha güçlü saç köklerine sahip bölgeden alınan greftlerin azalmış veya tamamıyla dökülmüş bölgeye uygulanması işlemidir. Saç dökülmesi özellikle erkekler olmak üzere kadınları da ilgilendiren oldukça yaygın bir sorundur. Saç ekimi, kalıtsal saç dökülmesi veya diğer çeşitli nedenlerden dolayı saç kaybı yaşayan kişileri yeniden saçlarına kavuşturan, kalıcı ve son derece etkili bir yöntemdir.

Saç Ekimi Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Saç ekimi tedavisinde pek çok nedene bağlı olarak fiyat farklılıkları oluşabilir. Saç ekimi fiyatları aşamasında dikkate alınması gereken birçok unsur bulunmaktadır.

Saç ekim fiyatları temel olarak kişinin saç ve saç kökü analizi, cinsiyeti, kullanılan saç ekim tekniği, işlemin yapıldığı hastane, ameliyathane koşulları ve işlemi gerçekleştirecek uzmana bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Her geçen gün sağlıklı saç köklerinin azalması ihtimalini de düşünerek hızla karar verilmesi ve ertelenmemesi gereken saç ekimi tedavisi için kesin bir fiyat belirleyebilmek için hastanın saç analizinin yapılması gerekmektedir.

Bu nedenle kişiyi muayene etmeden saç ekimi fiyatı belirlemek mümkün değildir. Kadınlar ve erkekler arasında saç yapısı, kök sayısı, hormonal ve genetik farklılıklar olduğundan saç ekimi fiyatları da değişiklik göstermektedir. Günümüzde yaygın olarak uygulanan FUE (Follicular Unit Extraction), Safir FUE ve DHI (Direct Hair İmplantation) gibi saç ekimi teknikleri, alanında deneyimli uzmanlar tarafından yapıldığında son derece başarılı sonuçlar verebilir.

saç ekim aşamaları

FUE ve Safir FUE Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi uzmanları saç ekimi için başvuran kişilerin öncelikle saç analizlerini yaparlar. FUE saç ekimi fiyatı da bu analiz sonucunda oluşturulur. Saçın yapısı, kalitesi, dökülmenin yoğunluğu, saçların alınacağı donör bölgedeki saç köklerinin kalitesi belirlenir. Daha sonrasında kişinin FUE tekniğine uygun olduğuna karar verilirse işleme başlanılır.

Safir FUE saç ekimi tekniği saç ekim uzmanları tarafından en çok kullanılan modern bir tekniktir. Bu tekniğin FUE tekniğinden farkı kanal açma aşamasında kullanılan özel safir uçlu bıçaklardır. Açılan bu kanallar 3 boyutlu olduğundan daha yoğun ve doğal sonuçlar elde etmek mümkündür. FUE saç ekimi fiyatı kadınlarda ve erkeklerde farklılık göstermektedir. Saç ektirme fiyatları konusunda daha doğru şekilde bilgilendirme yapılabilmesi için mutlaka tam donanımlı ve uzman kadroya sahip olan merkezlerde hastanın durumuna göre bir saç ekim tedavisi planlanması gerekmektedir.

DHI Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi operasyonlarında başarı oranı ve saç ekimi fiyatları uygulayan doktorun deneyimi ile birlikte uygulama merkezinin donanımına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Kullanılan cihazların yeterliliği, doktorun mevcut teknik hakkında yeterli bilgiye sahip olup olmadığı gibi pek çok etken, DHI saç ekimi tekniğinin başarısını ve DHI saç ekim fiyatlarını etkilemektedir. Saç kaybını durdurmak, kalıcı saç kaybı (kellik) durumunu kesin olarak çözüme ulaştırmak, son derece doğal görünüme sahip olmak ve hızlı şekilde çözüme ulaşmak isteyen kişilerin DHI saç ekimi tekniği için güvenilir merkezlere başvurması, alanında uzman doktorlardan oluşturulmuş ekipleri seçmeye özen göstermesi gerekir.

Alınacak sonuçların başarı ve kalite seviyesi düşünüldüğünde uzman ve deneyimli doktorların tercih edilmesi çok daha güvenli ve ekonomik bir çözüm sağlayacaktır.

Siz de DHI saç ekimi ve Safir FUE saç ekimi operasyonları ile yeni ve sağlıklı bir görünüm kazanmak ve olası komplikasyon risklerini en aza indirmek için deneyimli bir saç ekim merkezini tercih edin. Türkiye'nin en iyi saç ekim merkezi İstanbul Vita'da DHI saç ekimi ve Safir FUE saç ekimi fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için formu doldurabilirsiniz.

İstanbul Vita Saç Ekim Merkezi Fiyatları 

Saçlarınız dökülüyorsa ve size en uygun olan saç ekimi tekniğini arıyorsanız İstanbul Vita’nın deneyimli uzman ekibi sizleri bekliyor. Başarısı onaylanmış en son tekniklerle İstanbul Vita saç ekimi merkezimizde 2022 yılına özel kampanyaları, en kalıcı çözümleri, uzman ekibimiz sizlere sunmaktadırlar.

İstanbul Vita saç ekim merkezi FUE, Safir FUE, DHI saç ekim tekniklerini kullanır. FUE saç ekimi tekniği, işlem ile ilgili endişeleri olan kişiler için özel olarak geliştirilmiştir, böylece endişe ve acı hissi taşımadan çok rahat bir şekilde saç ekimini gerçekleştirme imkânı sağlamaktadır. Kişiye en uygun olan teknik ve ekilecek kök sayısı belirlendikten sonra isteğe göre hafif sedasyon uygulanmaktadır. Sedasyon tüm şartların tamamlandığı ortamda anestezi uzmanları tarafından gerçekleştirilir. Anestezi işlemi sonrasında saç ekimi için saçın büyüme yönü hesaplanır ve işlem gerçekleştirilir. Donör yani verici alandaki kıl kökleri dökülmeye uğramayan, güçlü bir yapıdadır, bundan dolayı ekim sonrası saçlarınız uzamaya devam edecek ve ömür boyu sizinle kalacaklardır.

En iyi saç ekim merkezleri İstanbul’un; Ataşehir, Kadıköy, Pendik, Anadolu, Florya, Avrupa yakasında bulunmaktadır. Bu bölgeler İstanbul’un en iyi hastanelerine sahip olup, en başarılı ekim işlemlerine imza atmaktadırlar. Ataşehir saç ekim merkezleri arasında benzerlerinden ayrılan Medicana saç ekimi, üstün hizmet anlayışıyla hastalarına kaliteli bir deneyim yaşatmaktadır. İstanbul Vita saç ekim merkezi yoğun talep üzerine ekim işlemini daha çok kişiye ulaştırabilmek adına Antalya şehrinde de yeni şube açmaya hazırlanmaktadır.

En iyi saç ekim merkezi deyince akla gelen ilk isim İstanbul Vita saç ekim merkezi, bu farkını tercih ettiği tedavi prensibine borçludur. Klinik yerine hastaneyi tercih ederek, hemşire yerine uzman doktorlarla çalışmayı tercih ederek, tedavinin başlangıcından sonuna değin hastalarla birebir ilgilenmeyi tercih etmektedir. Kliniklerde saç ekimi işlemi pek tavsiye edilmeyen bir durumdur. Bu işlemin uzman doktorlar tarafından yapılması gereklidir ve ufak da olsa bir aksilik durumunda hastayla anında ilgilenecek bir doktorun olması çok önemlidir. İstanbul Vita saç ekim merkezi olan Medicana Hastanesi’nde hastayla anında ilgilenecek doktorlar her daim mevcuttur. Medicana saç ekimi merkezi hasta odaklı hizmet anlayışı, konforlu ortamı ve uzman kadrosu sayesinde hasta memnuniyetini garanti eder.

saç ekim operasyon anı

Saç Ektirme Fiyatları

Saç ektirme fiyatları İstanbul'da ve diğer şehirlerde farklılık göstermektedir. 2022 saç ekimi fiyatları şu şekildedir:

  • İstanbul = 6000 TL - 18000 TL
  • İzmir = 4000 TL- 10000 TL
  • Ankara = 6000 TL - 14000 TL
  • Antalya = 3000 TL - 8000 TL
  • Bursa =  3000 TL - 9000 TL
  • Adana = 2500 TL - 7000 TL
  • Konya = = 3000 TL - 8000 TL
  • Kayseri = 3000 TL - 7000 TL
  • Diyarbakır = 3000 TL - 9000 TL
  • Trabzon = 3000 TL- 9000 TL

Saç ekimi fiyatları, lokasyona bağlı olarak değişmektedir. Çeşitli fiyatlar mevcut olsa da önemli olan saç ekiminin kalitesidir.

İstanbul’da Saç Ektirme Fiyatları Ne Kadar?

Saç ekim fiyatları kıl kökü (greft) sayısına, gerçekleşecek hastaneye ve doktora veya kliniğe bağlı olarak değişen bir durumdur.Bu kıstaslar fiyatlarda ciddi fark yaratmaktadır. Bu anlamda en iyi saç ekim merkezleri piyasanın bir miktar üzerinde olmakla beraber en kaliteli hizmeti vermektedirler.

İstanbul Vita saç ekim merkezi maksimum greft anlayışıyla çalıştığı için greft sayısına göre fiyat değişmez. Donör alana bağlı olarak greft sayısı değişebilmektedir. 5000 greft saç ekimi fiyatı ile 3000 greft saç ekim fiyatı aynıdır. 

İstanbul Vita saç ekimi sonrası, ekim işleminin ne derece başarılı olduğunu daha iyi gösterebilmek adına çekilen fotoğraflarla ve videolarla belgelenir. Böylece hastalar ekimden önce, sonra ve ortalama olarak 6 ay sonra bu belgeler sayesinde işlemin farkını çok daha iyi anlayabilirler. Yaklaşık 6 ay sonra ekim işleminin sevindirici sonuçları tamamıyla ortaya çıkmakta ve 1 yılın sonunda beklenen kesin sonuç elde edilmektedir. Ekilen saçlar bölgeye uyum sağlar, gürleşir ve artık uzamaya başlar.

Saç ekimi yorumları genel itibariyle oldukça sevindirici öğeler içermektedir. Hastalar, operasyon deneyimlerini, saç ekimi sonrası süreci en içten şekilde paylaşarak bu işlemin ne kadar etkili olduğunu bizlere ve saç ekimini merak eden herkese anlatarak referans verirler.