Türkçe
▷ Medicana Ataşehir Hastanesi | İstanbul'da Saç Ekimi
Saç Ekimi Monday 8th of August 2022

Medicana Ataşehir Hastanesi saç ekim merkezi, Saç ekimi İstanbul 2022

Medicana Hastanesi modern teknolojik altyapısı, üst düzey hastane mimarisi ile yalnızca Türkiye’nin değil Avrupa’nın da önemli sağlık merkezlerinden biridir. Medicana Ataşehir Hastanesi İstanbul’un en kapsamlı sağlık konseptlerinden oluşmakta ve yeni bir sağlık hizmeti anlayışı sunmaktadır.

Hasta odaklı hizmet anlayışı ile sadece Anadolu yakasında değil tüm İstanbul´da hizmet vermektedir. Medicana Ataşehir Hastanesi’nin tasarımında hasta ve yakınları ile çalışanların konforu için her ayrıntıya dikkat edilmiştir.

Lobi alanları, hasta bekleme noktaları, doktor ve hasta odalarına kadar her mekân, hastaların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilmiştir. Hasta ve hasta yakınlarının tedavi ve hastanede kalış süreçlerini en rahat şekilde geçirmeleri için her detay düşünülmüştür. Gelişmiş laboratuvarları, üstün teknolojiye sahip ameliyathane ve yoğun bakımları ile çağdaş bir hastane olarak daima hizmet sunmaktadır.

Medicana Hastanesi’nde Sunulan Hizmetler

Medicana Ataşehir Hastanesi’nde otopark (vale hizmeti bulunuyor) ve kafeterya bulunur. Ayrıca hastaların talebi doğrultusunda özel hizmetler de sunulmaktadır.

Medicana Saç Ekimi Merkezi

Medicana saç ekimi merkezi, yüksek kaliteli hizmetiyle Ataşehir saç ekim merkezleri arasında benzerlerinden ayrılıp kaliteli bir hizmet sunmaktadır.

Medicana saç ekimi merkezi, başarılı operasyonları ile ülkemizde sağlık turizmi alanındaki çalışmalara öncülük etmektedir. Ayrıca yurt dışından gelen hastaların operasyonlarında İstanbul Vita saç ekim merkezi, önemli merkezler arasına girmiştir.

Saç Ekimi Nedir?

Kişilerin farklı ihtiyaçlarına göre, tedavi yöntemleri ve kapsamı değişkenlik gösterebilmektedir. Saç dökülmesine çözüm olarak sunulan bir tedavi yöntemi olarak saç ekimi, ense üstünde veya vücudun herhangi bir bölgesinde bulunan saç köklerinin seyreklik oluşan yerlere nakil edilmesi şeklinde gerçekleşir. Steril koşullarda, uzmanlar tarafından ameliyathanede yapılan bu işlem, ekim yapılacak bölgenin büyüklüğüne bağlı olarak yaklaşık 4-6 saat sürebilmektedir. Operasyonun ardından kişiye birkaç gün boyunca evde dinlenmesi önerilir.

Medicana saç ekimi merkezinde, en modern ve en yaygın olan FUE saç ekimi, Safir FUE (Safir Perkutan) ve DHI saç ekimi teknikleri uygulanmaktadır.

İstanbul En İyi Saç Ekim Merkezi Nasıl Seçilir? – Saç Ekimi İstanbul

Son yıllarda Türkiye saç ekiminde dünyanın pek çok ülkesinden tercih edilmektedir. İstanbul’a dünyanın hemen her başkentinden direkt uçuş olmasının yanı sıra şehrin sunduğu kültürel, tarihi ve sosyal imkanlar da önemli bir rol oynamaktadır.

Saç ekimi alanında gelişmeler, genellikle İstanbul’dan başlayarak dünyaya yayılmaktadır. Bu operasyonun doğal bir görünüm ile sonuçlanması için modern teknikler ve kaliteli ekipmanların bir arada kullanılması gerekmektedir. İstanbul’da saç ekim merkezlerinin teknik donanım ve modern altyapıya sahip olması, İstanbul’un her geçen gün daha çok tercih edilmesine sebep olmuştur.

Son zamanlarda Avrupa, Ortadoğu ve Asya gibi birçok noktadan gelen kişiler saç ekimi için İstanbul’u tercih etmekte, sterilizasyon, yüksek başarı oranı ve uygun maliyet gibi birçok faktör İstanbul’u saç ekimi konusunda ön plana çıkarmaktadır.

İstanbul saç ekimi konusunda birçok çeşitliliğe sahiptir. Bu da kişilerin en iyi saç ekim merkezi seçmesini zorlaştırabilir. Ömür boyu pişmanlık yaşamamak ve sağlıklı saçlara sahip olmak için saç ekimi tedavisi geçireceğiniz hastane seçiminde özenli davranmalısınız.

İstanbul’da saç ekim merkezi seçiminde şu konulara dikkat etmelisiniz:

  • Klinik ile yüz yüze görüşme yapmadan kesin kararınızı vermeyin.
  • Saç ekim merkezinin daha önce gerçekleştirdiği işlemleri inceleyin.
  • Saç ekimi konusunu ve seçtiğiniz kliniği mutlaka araştırın.
  • Kişiye özel medikal ekipman kullanan yerleri tercih edin ve kullanılan medikal ekipmanların kalitesini araştırın.
  • Size özel hazırlanan tedavi planını araştırın ve aklınızdaki soruları çekinmeden doktorunuza sorun.
  • Saç ekiminizin uzman ekip tarafından ve ameliyathane ortamında gerçekleşeceğinden emin olun.

Saç ekimi merkezi seçerken dikkat etmeniz gereken diğer bir konu da operasyon öncesi ve sonrası size sağlanan destektir.

Medicana saç ekimi merkezi; hasta odaklı hizmet anlayışı, uzman doktorları ve tüm süreç boyunca sizinle ilgilenen personeliyle hem saç ekiminde hem de sakal ve bıyık ekiminde farkını ortaya koymuştur. Medicana Ataşehir saç ekimi merkezi olarak siz değerli müşterilerimizi en gelişmiş teknolojimizle ve alanında uzman doktorlarımızla saç ekimi için kliniklerimize davet ediyoruz.

DOKTORLARIMIZ

Saç ekimi operasyonları, İstanbul Vita saç ekim merkezi doktorları Özge Miray Gültekin, Mustafa Ayhan Balcı ve ekibi tarafından yönetilir.

Dr. Özge Miray Gültekin

Dr. Özge Miray Gültekin tıp alanındaki güncel gelişmeleri takip eden ve Türkiye'nin en iyi saç ekim tekniği olan Safir Perkutan teknolojisini kullanarak operasyonlar gerçekleştiren doktorlar arasında önde gelen isimlerden biridir. 6 yıllık tecrübesi ile uzun yıllardır operasyon gerçekleştiren uzman saç ekimi doktorudur. Dr. Özge Miray Gültekin eğitimini Sakarya Üniversitesinde 2013 yılında tıp fakültesini bitirerek tamamlamıştır. Avrupa'da ve Dünya'da saç ekimi alanında birçok uluslararası eğitim ve kursa katılmıştır. Başta ABD, Almanya, Fransa ve sektörün öncüsü olan diğer ülkelerde birçok konferans ve seminere katılarak Medikal Turizm alanında kendini geliştirmiştir. Yılların tecrübesi sayesinde Dr. Özge Miray Gültekin hastaya uygun tedavi uygulayarak saç ekimi sonrasında kişilerin doğal ve yoğun bir sonuca ulaşmasına yardımcı olmaktadır.

Dr. Özge Miray Gültekin Linkedin Hesabı

Dr. Mustafa Ayhan Balcı

Bir diğer İstanbul Vita doktoru olan Türkiye'de saç ekim işlemleriyle adını duyuran Dr. Mustafa Ayhan Balcı gerçekleştirdiği başarılı operasyonları ile kendinden söz ettirmektedir. Dr. Mustafa Ayhan Balcı eğitimini Kocaeli Üniversitesinde tıp fakültesini bitirerek 2015 yılında tamamlamıştır. Başta ABD, Almanya, Fransa ve sektörün öncüsü olan diğer ülkelerde birçok konferans ve seminere katılarak Medikal Turizm alanında kendini geliştirmiştir. Saç ekimi alanında birçok saç ekimi uzmanı yetiştirerek Türkiye'de saç ekimi alanının büyümesine önemli katkılarda bulunmuştur. Saç ekim işlemlerinde doğal görünüme önem veren doktorumuz hastalarından olumlu geri dönüşler alarak sektördeki motivasyonunu sürekli taşımaktadır.

Dr. Mustafa Ayhan Balcı Linkedin Hesabı

Medicana Hastanesi Odaları

medicana hastanesi oda

Medicana Hastanesi, hastalara 2 tür oda sunmaktadır:

Süit Oda

Süit odalarda hasta odasının yanı sıra, hasta yakınlarının dinlenebileceği bekleme odası, refakatçiye özel banyo bulunmakta ve odada, minibar, televizyon, kablosuz internet, gazete servisine kadar pek çok hizmet sunulmaktadır.

Standart oda

Medicana Ataşehir Hastanesi’nde aynı zamanda hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış standart odalar da vardır. Hasta ve hasta yakınlarının temel ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılayan bu odalarda süit odalarda olduğu gibi televizyon, kablosuz internet ve gazete servisi gibi hizmetler de yer alır.

Medicana Hastanesine Nasıl Gidilir?

15 Temmuz Şehitler Köprüsünden Geliyorsanız

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü geçtikten sonra Ankara/Ataşehir tabelalarını takip etmelisiniz.
  • Ataşehir/Erenköy/Bostancı çıkışına girip, K. Bakkalköy/Erenköy/Bostancı/D100 yönündeki bağlantı yolunu izleme için sağ şeridi kullanarak devam edin.
  • Çatalın sağından Kozyatağı 02 Bağlantısı/İstanbul Çevre Yolu/0-2 üzerine çıkın.
  • Ataşehir/Yenisahra/K.Bakkalköy yönündeki çıkıştan devam ettikten sonra çatalın sağından Küçükbakkalköy tabelalarını takip edin ve E-80 bağlantı yoluna çıkın.
  • Vedat Günyol Caddesine girin ve Merdivenköy Yolu Cad. konumunda U dönüşü yaptıktan sonra sağ şeritte kalarak ilerlediğinizde Medikana Hastanesi’ne ulaşacaksınız.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geliyorsanız

  • Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçtikten sonra E-80 yolunda devam etmelisiniz.
  • Kozyatağı 02 Bağlantısı/ İstanbul Çevre Yolu/0-2 üzerinden devam ederek solda ilerleyin ve Kadıköy/ Bostancı/0-1 tabelalarını takip edin.
  • Çatalın sağından devam ettikten sonra, Küçükbakkalköy E-80 bağlantı yolu/ Vedat Günyol Cd. üzerine çıkın ve Merdivenköy Yolu Cad. konumuna U dönüşü yapın.
  • Sağ şeritte ilerlediğinizde Medikana Hastanesi’ni sağınızda göreceksiniz.

Sabiha Gökçenden Geliyorsanız

  • Pendik/Tuzla/D100 yönündeki bağlantı yolunu izlemek için sağ şeridi kullanmanız gerekir.
  • Kurtköy Pendik bağlantısına girdikten sonra D100 yoluna girin ve ilerlemeye devam edin.
  • D100 çıkışına girin ve E-80 yanyolu yönünde devam edin.
  • Kayışdağı Cd. yanyolu yönünde hafif sağa dönün ve  Kayışdağı Cd.yönüne devam edin.
  • Kayışdağı caddesi sola dönerek biter. Küçükbakkalköy E-80 bağlantı yolu/ Vedat Günyol Cd. başlar ve Küçükbakkalköy E-80 bağlantı yolunda kalmak için sola hafif dönüş yapmak üzere sağ şeridi kullanmanız gereklidir.
  • Küçükbakkalköy E 80 Bağlantı Yolu/Vedat Günyol Cd. üzerinde kalmak için sağ şeridi kullanın ve  Medikana Hastanesi’ni sağınızda göreceksiniz.

Medicana Saç Ekimi Fiyatı

Saç ekimi fiyatları kişiden kişiye, donör bölgenin yoğunluğuna, uygulanacak teknik ve greft sayısına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Medicana saç ekimi fiyatını öğrenmek için form sayfamızdan ad ve telefon bilgilerinizi doldurup, İstanbul Vita saç ekim merkezi uzman ekibinden bilgi alabilirsiniz.